ellensvanberg.blogg.se

Hösten 2012 kommer spenderas i Maastricht, Holland. Häng med på äventyret!

Tyskland - Sverige

Publicerad 2012-10-19 13:59:00 i Allmänt

I tisdags visades matchen Tyskland- Sverige på Highlander. Vi svenskar var självklart på plats tillsammans med 10 andra vänner från diverse länder som angerade stöd-svenskar. Puben hade en del tyskar på besök också eftersom Maastricht 1) ligger en liten bit från Tyskland 2) skolans heltidsstudenter är till största del tyskar. Vid halvlek var vi till och med nära att gå hem men bestämde oss för att ta en sista öl i alla fall. Tur var väl de. Matchen slutade med att vi svenskar + våra 10 stöd-svenskar stod framför bildduken och hoppade och skrek samtidigt som tyskarna satt tysta i hörnet. Självklart satte bartendern på lite swedish house mafia och vi dansade runt som om i redan vunnit VM! Aldrig förr har folk blivit så glada för 4-4! När gänget kollar på fotboll brukar vi köra en shot för varje mål, tur var väl det att vi INTE gjorde det denna match. Förra veckan när Irland spelade mot Tyskland fick bland annat James och Felix shotta 7 stycken var (6-1 till tyskarna)!
 
Dagen efter i skolan hade vi en del kul också. Riktigt nice att komma in i lektionssalen där det bara sitter tyskar och fråga om någon såg matchen igår. Om blickar kunde döda... ;) 
 
 
"The crazy swedes" som vi kallas hehe. Simon, Felix, Julius, jag, Pontus och Linus! Måste klippa mig efter tentorna också!! Börjar bli lite rapunzel varning här. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ellen Svanberg

21årig Handelsstudent från Göteborg som på något vänster har hamnat i Holland på Maastricht University

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela